Werkwijze

Les bij Sebas is niet als andere lessen. Het doel is om uw zoon of dochter een proactieve, zelfstandige en verantwoordelijke houding mee te geven. Dat wil zeggen dat uw zoon of dochter in een zo kort mogelijke periode zijn of haar eigen leerproces in goede banen kan leiden zonder extra buitenschoolse begeleiding.

Hiertoe gebruik ik de door mijzelf ontwikkelde methodes voor het toe-eigenen van kennis en het vinden van motivatie.

U kunt het volgende verwachten:

  • Flexibele begeleiding die aansluit op de directe behoefte van uw zoon of dochter waarbij de uitvoer altijd aansluit op het lange termijn doel van uw zoon of dochter
  • Een vaste afspraak per afgesproken termijn (deze kunnen in overleg altijd aangepast worden)
  • Een plan van aanpak
  • Een voortgangsverslag na iedere bijeenkomst
  • Een zelfstandige zoon of dochter die verantwoordelijkheden kent, met deze verantwoordelijkheden om kan gaan en deze tot uitvoer kan brengen

Sessies kosten 45,- euro per uur. Voor het leren van studievaardigheden staat gemiddeld 6 tot 8 uur. Hierna kan uw zoon of dochter zelfstandig aan de slag.

Voor het oplossen van vakinhoudelijke uitdagingen hebben we gemiddeld iets meer tijd nodig in verband met weg te werken achterstanden en omdat dit vaak gepaard gaat met onzekerheid over de vaardigheden op het gebied van dit vak.

Aanmelden:

  1. Bepaal onder het kopje ‘wat heb ik nodig’ op welke gebieden jij je kansen op succes kunt vergroten
  2. Maak via E-mail een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  3. Vermeld in deze mail op welke gebieden jij je graag wil ontwikkelen
  4. Kom langs voor een kosteloos kennismakingsgesprek